درمانی-آموزشی

انواع کاشت مژه + مزایا و معایب

lazy - انواع کاشت مژه + مزایا و معایب

چشم از مهم ترین اعضای روی صورت می باشد که به شدت بر زیبایی افراد تاثیرگذار است. به همین دلیل با روش های مختلفی از قبیل ریمل و مژه مصنوعی و اکستنشن تلاش میشود تا جلوه بهتری در آنها ایجاد شود. کاشت مژه به شیوه های مختلفی انجام میشود و بر همین اساس نیز معنا و مفهوم متفاوتی خواهد داشت. در حالت کلی، کاشت به روش هایی گفته میشود که در آنها به شیوه های مختلف به تعداد مژه های طبیعی افراد اضافه شود. این اضافه شدن تارهای مو با کاشت موی طبیعی و قابل رشد یا موی انسان و حیوان و ابریشمی بدون رشد انجام میشود. به عبارت دیگر می توان گفت، اگر مو با جراحی زیبایی روی خط رویش مژه ها قرار گرفته و رشد کند، کاشت طبیعی مُژه نامیده میشود. اما اگر تارهای موی انسان یا حیوان و ابریشمی و مصنوعی که رشد نمی کنند با چسب روی خط رویش مژه ها قرار گیرند، کاشت مژه نامیده میشود.

Silk eyelash implants 300x159 - انواع کاشت مژه + مزایا و معایب
انواع اکستنشن مژه:

اکستنشن مژه( کاشت مژه) انواع مختلفی دارد و به روش های متفاوتی اجرا خواهد شد:

کاشت مژه کلاسیک:

از دیگر روش های مناسب برای داشتن چهره ای طبیعی با چشم و مژه های جذاب، کاشت مژه کلاسیک می باشد. در این روش تارهای مو در اندازه های متناسب با درشتی و حالت چشم بین مژه ها قرار میگیرد. بین هر یک از مژه های طبیعی یک تار قرار میگیرد و به همین دلیل طبیعی بنظر می رسد. کاشت مژه کلاسیک، ساده، شیک و بسیار طبیعی است. این روش از کاشت زمان زیادی نیاز دارد و چیزی حدود یک ساعت و نیم طول می کشد. گاهی ممکن است از این زمان نیز بیشتر شود. اگر یک آرایشگر حرفه ای وعده زمان کمتری را می دهد، توجه داشته باشید که این تکنیک نیاز به تمرکز و توجه به جزئیات دارد.
در این نوع کاشت خانم ها علاقه زیادی به پر پشت نشان دادن مژه های خود دارند و متخصص مژه با قرار دادن یک تار مژه بین مژه های طبیعی شما مژه های پر پشت با ظاهری بی نظیر را به شما هدیه میدهد.توصیه ما برای شما که اولین بار به دنبال این کار هستید مدل کاشت کلاسیک میباشد چرا که این روش به ذلیل ظاهر طبیعی که دارد زیبایی شما را دو چندان میکند.

کاشت مژه والیوم:

اگر چشمان درشتی دارید و حجم مژه هایتان کم است، کاشت مژه والیوم می تواند یکی از بهترین گزینه ها باشد. در این روش که به کاشت چند بعدی نیز معروف است، ابتدا بین هر یک از تارهای طبیعی مژه مشخص میشود. سپس ۲ تا ۱۰ مژه روی هم بین آنها قرار میگیرد تا به مژه ها حجم و بعد بدهد. تعداد تارهایی که روی هم قرار میگیرند با توجه به حالت و درشتی چشم و همچنین تراکم مژه های طبیعی انتخاب میشود. این نوع اکستنشن بر خلاف مدل کلاسیک که بین هر کدام از مژه ها یک تار مژه ی مصنوعی قرار داده میشد،با قرار دادن ۴ الی ۵ مژه بین هر مژه ی طبیعی شما مژ های حجیم را به شما هدیه میدهد

eyelashexention2 300x199 - انواع کاشت مژه + مزایا و معایب
کاشت مژه ابریشمی :

نوین ترین روش اکستنشن مژه میباشد به دلیل اینکه جنس تار های مو ابریشمی است به این نام معروف است، لازم به ذکر است این روش دارای ماندگاری بالاتری نسبت به روش کلاسیک میباشد و خیلی طبیعی تر جلوه میدهد.
چنانچه مژه های شما کم پشت باشد بسته به تعداد مژه های خودتان مژه اضافه خواهد شد.جنس مژه ها از موی انسان ،موی سمور و ابریشم است.اضافه شدن این تار مژه ها به مژه های طبیعی باعث ایجاد زیبایی چشم های شما خواهد شد.

کاشت مژه تار به تار:

تارهای مژه که روی پلک قرار میگیرند نباید چهره را غیر طبیعی کنند. به همین دلیل یکی از روش های بسیار پرطرفدار کاشت مژه تار به تار است. در این روش در هر نقطه تنها یک تار مو قرار میگیرد. از مزایای این روش می توان به جدا شدن آسان بدون آسیب وارد شدن به مژه های طبیعی اشاره کرد. توجه داشته باشید که در این روش به هیچ عنوان نباید تارهای مژه به مژه های اصلی متصل شود

eyelashh 300x300 - انواع کاشت مژه + مزایا و معایب

کاشت مژه طبیعی:

همانطور که در بالا اشاره شد، در این روش نیاز به جراحی می باشد. روند کاشتِ مژه طبیعی به این صورت است که بعد از بی حسی یا بیهوشی در اتاق عمل، روی پلک و در محل رویش مژه ها برش های کوچکی ایجاد میشود. سپس موی طبیعی بدن در محل مورد نظر قرار میگیرد. این عمل با توجه به تعداد تارهای مژه مورد نیاز ممکن است تا ۳ ساعت طول بکشد. مژه های طبیعی که به این روش کاشته میشوند برخلاف مژه طبیعی انسان پس از رشد ریزش پیدا نمی کنند و تنها به قد آنها به مرور افزوده میشود. به همین دلیل لازم است آنها را بعد از رشد زیاد کوتاه کنید.

کاشت مژه اسپایکی:

کاشت مژه اسپایکی یکی از گزینه های بسیار جذاب برای دختران جوان می باشد که می خواهند چهره ای عروسکی داشته باشند. در این روش از مژه هایی با اندازه های مختلف استفاده میشود. ابتدا مژه ها روی پد مخصوص قرار میگیرند تا هر یک از تارهای مژه علامت گذاری شوند. سپس تارهای کوتاه و بلند بین تارهای اصلی متصل میشوند. به دلیل کوتاه و بلند بودن تارهای مژه جلوه چشم ها فوق العاده زیبا میشود و طبیعی بنظر میرسد.

کاشت مژه 300x216 - انواع کاشت مژه + مزایا و معایب
کاشت مژه گربه ای:

روش ها و سبک های مختلفی برای کاشت مژه وجود دارد. هر کسی با توجه به فرم چشم و فرم مژه های اصلی خود باید سبکی را انتخاب کند که بهترین خودش باشد. گاهی افراد فقط چون یک مدلی ترند می شود و همه جا می بینند که افراد از آن استفاده می کنند می خواهند آن سبک را انتخاب کنند. اما همیشه سعی کنید بهترین سبکی را انتخاب کنید که متناسب با فرم چشم و همچنین چهره شما باشد.

گاهی اوقات بانوان تمایل دارند گوشه چشم هایشان را پرتر از قسمت های دیگر مژه باشد. اما با انجام این روش چشم هایشان بیش از حد بسته می شود. بنابراین در واقع انجام روش کاشت مژه به سبک چشم گربه ای راه حل بهتری برای آن هاست. اگر چشم و مژه ها را به سه قسمت تقسیم کنیم، یک سوم خارجی چشم باید با تارهای بیشتری پوشانده شود. در این روش کاشت مژه تراکم در این قسمت نیز یکنواخت نیست و تراکم از قسمت داخلی به قسمت خارجی بیشتر می شود. اگر از آرایشگرتان بخواهید این روش را با فرم گربه ای ترکیب کند در نهایت از زیبایی خارق العاده چشم هایتان شگفت زده خواهید شد.

 

مراقبت های بعد از کاشت مژه

• حتی الامکان از ریمل استفاده نشود.
• در صورت استفاده از ریمل به هیچ عنوان از ریمل چرب استفاده نشود.
• از چشم پاک کن های 2 فاز که محلول چرب و روغنی دارند برای پاک کردن آرایش چشمتان استفاده نکنید.
• سونا نروید زیرا چسب مژه ضعیف می شود و سنگینی آن به مژه خودتان آسیب می رساند.
• چشم را با آب داغ نشویید.
• در حمام به صورت مستقیم زیر دوش نایستید زیرا فشار آب باعث کنده شدن مژه اکستنشن و مژه خودتان می شود.
• طی زمانی که کاشت مژه دارید از تقویت مژه استفاده نکنید.
• در هنگام انجام کاشت مژه، گل مژه، التهاب و قرمزی چشم، آلرژی و لنز نداشته باشید.
• پس از انجام کاشت تا یک روز سعی کنید آب به چشمتان نخورد.
• هنگام خواب روی مژه هایتان نخوابید.
• از فرمژه استفاده نکنید.

eyelash beuty 300x188 - انواع کاشت مژه + مزایا و معایب
عوارض کاشت مژه

مانند تمام روش ها و تکنیک های زیبایی پوست و مو و غیره، ممکن است کاشت مژه آن نیز عوارضی را به همراه داشته باشد. بسیاری از این عوارض به میزان تخصص فرد در اجرای آن بستگی دارد و با استفاده از خدمات سالن های زیبایی حرفه ای می توانید آنها را کاهش دهید. برخی از عوارض کاشت مژه عبارتند از:
• قرار گرفتن تارهای مژه مصنوعی برروی مژه های طبیعی می تواند منجر به ریزش آنها شود. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم انجام این تکنیک ها را تنها به افراد متخصص بسپارید.
• برخی از مژه های طبیعی به دلیل ضعیف بودن ریشه آنها مستعد ریزش هستند. در این شرایط کاشت مژه می تواند سرعت ریزش آنها را افزایش دهد.
• برخی از مژه های تولید شده با موی اسب و سمور ممکن است از نظر بهداشتی استاندارد نباشند و منجر به عفونت شوند. به همین دلیل بهتر است از موی انسان و مژه های ابریشمی استاندارد استفاده شود.
• اگر روی پلک و محل رویش مژه ها جراحت یا گل مژه و زخم وجود داشته باشد، چسب های شیمیایی منجر به عفونت و حساسیت میشوند. لذا بهتر است اکستنشن را تا بعد از بهبود جراحت و زخم به تعویق بیندازید
• در صورت استریل نبودن پنس و سایر وسایل در حین کاشت تارهای مژه امکان عفونت چشم وجود دارد.

close up shot young woman y 300x200 - انواع کاشت مژه + مزایا و معایب

قیمت کاشت مژه

در تعیین قیمت کاشت مژه برند و نوع مژه ها یکی از مهم ترین فاکتورهای تاثیرگذار به شمار می رود. علاوه براین، جنس چسب و برند آن، روش و تکنیک اجرا، تعداد تارهای موی استفاده شده همگی می توانند در این قیمت موثر باشند.

تقویت مژه ها جایگزین کاشت مژه

چنانچه شما جزو افرادی هستید که طرفدار کاشت مژه نیستند اما همچنان مژه های ضعیف و کوتاهی دارند میتوانید بجای کاشت مژه از محصولات تقویت مژه استفاده کنید. یکی از معروفترین و معتبرترین محصولات تقویت مژه محلول تقویت مژه سریتا است.
تقویت مژه سریتا محصولی مناسب برای کسانی هست، که بدنبال یک روش کاملا طبیعی هستند، تا بتوانند در کوتاه ترین زمان به نتیجه مطلوب برسند.اثر این محصول شما می توانید بعد از دو هفته استفاده مشاهده کنید، و شگفت زده شوید!!
فروشگاه آرایشی و بهداشتی حنارا، تقویت مژه سریتا را با ارزان ترین قیمت در بازار و با ضمانت اصالت کالا و در سریعترین زمان برای شما ارسال می کند.

Eyelash strengthening solution 1 300x300 - انواع کاشت مژه + مزایا و معایب
تاثیرات محلول تقویت مژه سریتا :

رشد مجدد تارهای مژه
بازسازی و ترمیم مژه های آسیب دیده
غنی از پپتیدها و ویتامین های تقویت کننده مژه
رطوبت رسانی مناسب و افزایش الاستیسیته مژه ها

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *